Transporti Buneta

00385989447274 info@transporti-buneta.hr deenhrit

Menu

O nama

Iskustvo i inovacija su kod nas tradicija

nema_predaje1

“Nema predaje!”

Otvorenošću mišljenja u toploj, iskrenoj komunikaciji s visokim uvažavanjem različitih kultura i običaja otvaramo našim strankama cijeli svijet. Tvrtka je naša dobit – sigurnost tvrtke i radnih mjesta kod nas su na prvom mjestu. Poslovnim motom “Nema predaje!” u poslovnoj dinamici naše tvrtke i s visokim radnim angažmanom naših zaposlenika težimo u svim vodećim segmentima ka vodećoj poziciji. Naša filozofija nas stalno motivira da naše poslovne procese, ciljeve i koncepte držimo na najvišem nivou i permanentno usavršavamo.

Snaga naše učinkovitosti leži u specijaliziranosti naših usluga. Kvaliteta usluge je pitanje poslovne kulture. Od toga polazimo.


Filozofija tvrtke

Naša poslovna filozofija je biti ispred svog vremena. Preko 10 godina smo  tehničko tehnološkom vrhu transportnih i logističkih usluga u zemljii inozemstvu. Naš cilj je spajanje veza: zajedničkim radom spojiti stranke, poslovne partnere i suradnike.

Naša veličina su naši zaposlenici

Razvoj, kompetencija, volja za inovacijama i osobnim razvojem svakog pojedinog zaposlenika odražava se na snagu naših usluga. Novi model direktne logistike koji primjenjujemo svjedoči tomu u prilog.