UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice Transporti Buneta automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati Uvjete korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

 

Autorska prava

Sadržaj na ovoj web stranici je zaštićen autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog odobrenja vlasnika poslovnog subjekta Transporti Buneta. Svako neovlašteno reproduciranje i prenošenje sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava što je podložno tužbi.

Sve sadržaje ove web stranice koristite na vlastitu odgovornost i poslovni subjekt Transporti Buneta se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni subjekt Transporti Buneta nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj niti je odgovoran za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

Fotografije koje su dio gotovog dizajna web stranice su zaštićene autorskim pravima “Images licensed by Ingram Image” i zabranjeno je preuzimanje i korištenje fotografija.

Datum zadnje izmjene: 31.12.2018.